Fakturering

Faktureringsbetingelser

OVERSIGT
Denne hjemmeside drives af Aaron Aarhus t. På hele siden henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Aaron Aarhus. Aaron Aarhus tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige på denne hjemmeside, til dig, brugeren, på betingelse af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at gennemse vores hjemmeside og/eller købe noget fra os, accepterer du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder eventuelle yderligere vilkår og politikker, der henvises til heri, og/eller som er tilgængelige via et hyperlink. Disse brugsvilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder, men ikke begrænset til, brugere, der er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller indholdsskabere.

Læs venligst disse vilkår for brug omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen del af hjemmesiden accepterer du disse brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke tilgå hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse brugsbetingelser.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af vilkårene og betingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsvilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar med jævne mellemrum at tjekke denne side for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet, efter at eventuelle ændringer er offentliggjort, vil udgøre en accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De forsyner os med den online e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1 - VILKÅR FOR ONLINEBUTIKKEN
Ved at acceptere disse brugsbetingelser erklærer du, at du mindst er myndig i det land, hvor du bor, eller at du er myndig i det land, hvor du bor, og har givet os dit samtykke til at lade dine mindreårige pårørende bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må ikke overtræde nogen love i dit land (herunder, men ikke begrænset til, love om ophavsret) i brugen af tjenesten.
Du må ikke overføre orme eller virusser eller nogen anden kode af destruktiv karakter.
Overtrædelse af nogen af betingelserne vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver tid og af enhver grund.
Du forstår, at dit indhold (med undtagelse af kreditkortoplysninger) kan overføres i ukrypteret form og kan involvere (a) overførsler over forskellige netværk og (b) ændringer for at tilpasse sig de tekniske krav til tilsluttede netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypterede, når de overføres via netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på hjemmesiden, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse sælge, videresælge eller udnytte.
De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET AF OPLYSNINGER
Vi påtager os intet ansvar, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på denne hjemmeside, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver tillid til materialet på denne hjemmeside er på egen risiko.
Denne hjemmeside kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er ikke nødvendigvis aktuelle og gives kun til din information. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af denne hjemmeside til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysningerne på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at spore ændringer på vores hjemmeside.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel.
Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen modifikation, prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)
Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at vise farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt. Vi kan ikke garantere, at farverne vises korrekt på din computerskærm.
Vi forbeholder os ret til, men har ingen forpligtelse til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en bestemt person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af ethvert produkt eller enhver service, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel og efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjenesteydelse på dette websted er ugyldigt, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af noget produkt, service, information eller andet materiale købt eller modtaget af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.


AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER
Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du afgiver til os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de mængder, der købes pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan også gælde for ordrer afgivet fra den samme kundekonto eller det samme kreditkort og/eller for ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores skøn er afgivet af forhandlere, resellers eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget fra vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

Se vores returpolitik for flere detaljer.

AFSNIT 7 - VALGFRIE VÆRKTØJER
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke overvåger, kontrollerer eller har nogen kontrol over.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som de er tilgængelige" uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser og uden nogen form for godkendelse. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af eller relateret til din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via hjemmesiden, sker på egen risiko og efter eget skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og accepterer de vilkår, hvorpå værktøjerne leveres af den relevante tredjepart.
Vi kan også tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via hjemmesiden i fremtiden (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse brugsvilkår.

AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTER
Visse former for indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på denne hjemmeside kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og påtager os intet ansvar for nogen tredjeparts materialer eller websteder eller for andre tredjeparts materialer, produkter eller tjenester.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjeparters politikker og praksisser omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du indgår i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til den pågældende tredjepart.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER
Hvis du på vores anmodning indsender visse indlæg (f.eks. konkurrencebidrag) eller kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, som vi ikke anmoder om, online, via e-mail, via post eller på anden måde (samlet kaldet "kommentarer"), accepterer du, at vi kan redigere, reproducere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge alle kommentarer, du sender til os i ethvert medie til enhver tid uden begrænsning. Vi har ingen forpligtelse til at (1) holde kommentarer fortrolige, (2) betale noget gebyr for kommentarer eller (3) svare på kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn anser for at være ulovligt, krænkende, truende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker nogen parts intellektuelle ejendomsret eller disse servicevilkår.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, privatliv eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, krænkende eller uanstændigt materiale eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller ethvert relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være nogen anden eller vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af nogen kommentarer. Du er eneansvarlig for de kommentarer, du afgiver, og deres nøjagtighed.

AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER
Indsendelse af personlige oplysninger via shoppen er underlagt vores fortrolighedspolitik. For at se vores privatlivspolitik.

AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER
Lejlighedsvis kan oplysninger på vores websted eller i tjenesten indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger på tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige, når som helst uden varsel (inklusive efter at du har indsendt din har afgivet en ordre).
Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger på tjenesten eller et relateret websted, herunder men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Enhver given opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes på tjenesten eller ethvert relateret websted, skal tages som en indikation af, at enhver information på tjenesten eller ethvert relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT BRUG
Ud over andre forbud som beskrevet i servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til noget ulovligt formål; (b) til at opfordre til eller deltage i nogen ulovlig aktivitet; (c) til at overtræde nogen international, føderal, provinsiel eller statslig regulering, regel, lov eller lokal bekendtgørelse; (d) til at krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, såre, ærekrænke, bagvaske, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre virus eller enhver anden form for ondsindet kode, som på nogen måde vil påvirke eller kan påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spamme, phish, pharm, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser. som på nogen måde påvirker eller kan påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) indsamling eller sporing af andres personlige oplysninger; (i) til spam, phish, pharm, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) til at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser. som på nogen måde påvirker eller kan påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) indsamling eller sporing af andres personlige oplysninger; (i) til spam, phish, pharm, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) til at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for overtrædelse af nogen af de forbudte anvendelser. andre hjemmesider eller internettet kan blive påvirket eller påvirket; (h) indsamling eller sporing af andres personlige oplysninger; (i) at spamme, phish, pharm, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for overtrædelse af nogen af de forbudte anvendelser. andre hjemmesider eller internettet kan blive påvirket eller påvirket; (h) indsamling eller sporing af andres personlige oplysninger; (i) at spamme, phish, pharm, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for overtrædelse af nogen af de forbudte anvendelser. forstyrre eller omgå andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser. forstyrre eller omgå andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER; BEGRÆNSNING AF ANSVAR
Vi giver ingen garanti, repræsentation eller garanti for, at brugen af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller afbryde tjenesten til enhver tid uden varsel.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af, eller manglende evne til at bruge, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der stilles til rådighed for dig gennem tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug uden nogen form for repræsentationer, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
Aaron Aarhus er under ingen omstændigheder ansvarlig for fejl eller udeladelser i noget indhold, eller noget tab eller skade af nogen art, der opstår som følge af din brug af tjenesten eller noget indhold (eller produkter), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selvom der blev gjort opmærksom på deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænses til det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til loven. transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig, selvom de er underrettet om muligheden. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænses til det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til loven. transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig, selvom vi er blevet informeret om muligheden. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænses til det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til loven.

AFSNIT 14 - SKADESLØSHOLDELSE
Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Aaron Aarhus og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fremsat af enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse brugsbetingelser eller de dokumenter, de indeholder ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.
AFSNIT 15 - ADSKILLELIGHED
I tilfælde af, at en bestemmelse i disse brugsbetingelser fastslås at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal den pågældende bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at være adskilt fra disse brugsbetingelser, idet en sådan bestemmelse ikke påvirker gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 - OPSIGELSE
Parternes forpligtelser og ansvar, der opstod før opsigelsesdatoen, vil overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.
Disse vilkår for brug er gældende, indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse brugsvilkår ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores hjemmeside.
Hvis du efter vores eget skøn ikke overholder, eller vi har mistanke om, at du ikke overholder, et vilkår eller en bestemmelse i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle skyldige beløb til og med datoen for opsigelsen; og / eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele deraf) i overensstemmelse hermed.

AFSNIT 17 - HELE AFTALEN
Vores undladelse af at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår udgør ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, der er offentliggjort af os på dette websted eller i relation til tjenesten, udgør hele aftalen og aftalen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder uden begrænsning eventuelle tidligere versioner af servicevilkårene).
Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse brugsvilkår skal ikke fortolkes mod den part, der skrev teksten.

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV
Disse servicevilkår og enhver separat aftale, hvorved vi leverer tjenester til dig, skal styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Irland.

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER AF SERVICEVILKÅRENE
Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af servicevilkårene ved at besøge denne side.
Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter udstationering af ændringer til disse servicevilkår udgør din accept af disse ændringer.

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER
Spørgsmål vedrørende brugsbetingelserne skal rettes til info@aaronaarhus.com