Forsendelse

Tak, fordi du besøger og handler hos aaronaarhus.dk. Nedenfor er de vilkår, der udgør vores forsendelsespolitik.

Behandlingstid for forsendelse
Alle ordrer behandles inden for 24 timer efter din opt-out. Ingen ordrer afsendes eller leveres i weekender og på helligdage.
Hvis der er en stor mængde ordrer, kan der være forsinkelser i leveringen. Tillad venligst yderligere dage til levering. Hvis der er en betydelig forsinkelse i afsendelsen af din ordre, giver vi dig besked via e-mail.

Forsendelsespriser og leveringsestimat

Forsendelse til Danmark er gratis og tager normalt mellem 7 og 14 dage.

Leveringsforsinkelser kan lejlighedsvis forekomme.

Forsendelsesbekræftelse og ordresporing

Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail med en bekræftelse på afsendelsen, som indeholder dit/dine sporingsnummer(e). Sporingsnummeret aktiveres inden for 2-5 arbejdsdage.

Told, afgifter og skatter
aaronaarhus.dk er ikke ansvarlig for afgifter og skatter, der opkræves på din ordre. Eventuelle afgifter under eller efter forsendelsen er kundens ansvar.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Den gennemsnitlige leveringstid er 7-14 arbejdsdage. Vores produkter leveres til dig direkte fra producenten. På grund af vores unikke forretningsmodel er vi i stand til at sælge produkterne til en lavere pris end vores konkurrenter, hvilket giver os mulighed for at spare betydeligt på lager- og transportomkostninger. Vi betaler også selv forsendelsesomkostningerne.

Hvor er min ordre nu, hvor den forventede leveringstid er overskredet?

Desværre er der en lille chance for, at leveringen af en ordre bliver forsinket. Du kan følge status for din ordre med det sporingsnummer, du modtager via e-mail.

Har du ikke modtaget noget tre dage efter den forventede leveringsdato? Kontakt os venligst via e-mail på: info@aaronaarhus.dk.


Jeg er ikke tilfreds med min ordre!

Er du utilfreds med din ordre? Vi beklager meget og vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre for at gøre det godt igen. Send en e-mail til info@aaronaarhus.dk, så ser vi, hvad vi kan gøre for at rette op på det hurtigst muligt!

Hvor er mit sporingsnummer?

Når din vare er færdig og afsendt, sender vi dig dit sporingsnummer via e-mail. Det tager 2-5 arbejdsdage, før dit sporingsnummer er tilgængeligt.

**Vi forventer nogle forsinkelser i leveringen af visse produkter på grund af et midlertidigt problem med vores leverandør.

Vi behandler ordrer fra mandag til fredag. Vi sender ikke varer på helligdage. I tilfælde af stor efterspørgsel kan behandlingstiden være længere end tre dage.

**Vores leveringstider er estimater; de er ikke garanterede.